Renovation complete at Sanford Clinic Lennox

July 1, 2015

 

Staff and patients at Sanford Clinic Lennox were happy to be back at their regular quarters on Monday. The renovation, which began last Spring, included a new roof, a new entrance with a handicap ramp and floor to ceiling refinishing. 

The biggest change people will notice as they step inside is the new waiting room and appointment desk. The area has been redesigned with the appointment desk moved to the north side of the room. This allows space for the handicapped entrance into the building.

It’s really nice,” said Judy Hodne, as she answered phones and checked in patients at the new front desk. “We are just really on a high right now.”

As you walk in the back, there are new additions of a handicap restroom and a nurses’ station. The rest of the building, while completed renovated, is basically in the same layout as before construction.

 

Login to the read the entire article and see more pictures!

Please reload

Thank you to our advertisers

LACF.Logo.New.smlfile.jpg

    Like what you read? Become a Lennox Independent Subscriber!

© 2019 Lennox Independent